Csopa Pedagógus Klub: Ismerd meg a Csopa Camponát!


Mizda Katalin és Serfőző Andrea köszönti a pedagógusokat...
A Csodák Palotája Pedagógus Klubja február 16-án második alkalommal tartott ingyenes interaktív tárlatvezetést. A rendezvény hangulatát Serfőző Andrea projektfelelős összefoglalója hozza közelebb olvasóinkhoz:

Óvodapedagógusok, tanítók, szaktanárok ismerkedtek a Csopa Campona 1700 négyzetméteres játékterével és a Csodák Palotája színes programkínálatával. Klubtagjainkat Mizda Katalin a Csodák Palotája ügyvezetője köszöntötte, majd rövid programismertető után rendhagyó tárlatvezetésre invitáltuk a megjelenteket.



Ismerkedés a napelemekkel...
Vendégeink demonstrátoraink - Kiss Barbara, Kun Veronika, Kiss Csaba és Tóth Zsolt - szakértő segítségével próbálhatták ki több mint 100 természettudományos jelenséget bemutató interaktív eszközünket, járhatták végig a legkisebbeknek szóló Csipet-Csopa útvonalunkat, fedezhették fel környezetvédelmi időszaki kiállításunkat és bizonyosodhattak meg arról, hogy a Csodák Palotája nem csak osztálykirándulások célállomása, hanem interaktív tanórák élménydús helyszíne is lehet.

A program harmadik része a fenntarthatósági témahéthez is kapcsolódó Megújuló energiák című előadás volt.

Tudománytörténeti kitekintés...
Papp Zsolt a Csodák Palotája tudományos oktatásszervezési vezetőjének ismeretterjesztő bemutatója a bolygónk jövőjéről és a megújuló energiákról szóló látványos workshoppal zárult, ahol a vállalkozó pedagógusok saját, napelemmel működő járműveket építhettek.

Köszönjük a részvételt, ősszel újra találkozunk, hogy bemutassuk újdonságainkat! 


Mi a Csopa Pedagógus Klub?

A klub célja elsősorban az együttműködést, információcserét hivatott segíteni a Csodák Palotája és az oktatással, neveléssel foglalkozó szakemberek között, hogy már a tervezett látogatásuk előtt megismerkedhessenek az általunk kínált lehetőségekkel. A tanév során tudományos előadásra és workshop-ra invitáljuk klubtagjainkat, lehetőséget biztosítunk, hogy csoportos keretek között ismerkedhessenek meg a Csopa újdonságaival, egyéni látogatóként, érvényes pedagógus igazolvánnyal 50% kedvezményt biztosítunk a teljesárú felnőtt jegyárból; havi hírlevelünkben pedig a tudományos világ legfrissebb híreivel, gyakorlati ötletekkel segítjük oktató munkájukat.

Szeretne klubtag lenni? Nem akar lemaradni a következő ingyenes programunkról? Regisztráljon a Csopa Pedagógus Klub oldalán!

Kapcsolat: Serfőző Andrea, Csopa Pedagógus Klub programfelelős - serfozo.andrea(a)csopa.hu

Megjegyzések