DHL Csopa Csomag - a nagyi küldeményének nyomában Üveges Zoltán üzletfejlesztési vezetővel

Üveges Zoltán a Csopában
A logisztika tudományát hozza közelebb az érdeklődőkhöz a Csopa Night sáv áprilisban indult sorozata, a DHL Csopa Csomag. Szerda este Üveges Zoltán, a DHL üzletfejlesztési vezetőjének közérthető, játékos elemekkel gazdagított előadásából ismertük meg a cég alapításának történetét, töretlen fejődését és szerteágazó tevékenységét. Hallottunk a legkülönlegesebb küldeményekről, az összehangolt gépezet működésének építőelemeiről.

Tudománykommunikációs vezetőnk, Paszternák András indítja útnak az újabb Csopa Night sorozatot...

A Galileo Webcast online adásának követői és a helyszínen megjelentek átfogó ismereteket szerezhettek a csomagküldés kulisszatitkairól:


A program részeként a közönség aktív tagjai egy szimulációban is részt vehettek. Egy unoka Budapestről feladott csomagjának útját követtük nyomon az Oszlóban élő nagymamáig. Volt aki a futár szerepébe ugrott be, benépesült a központi raktár, munkába állt a vámügyintéző. Felszállt gépével a DHL pilótája. Természetesen az autentikus kellékek sem hiányozhattak az egyes állomásokról. Köszönet a DHL munkatársainak, Haraszti Katalinnak és Nagy Mercédesznek az izgalmas játék gondozásáért és az előkészítésért.



Szakmai partnerünk kis búcsúajándékkal kedveskedett a logisztikai kalauz résztvevőinek. Sorozatunk a tervek szerint május 30-án, szerdán 18:00-tól folytatódik.    

(fényképek: Stevens Ábel)